seo local

Optimizare SEO Afaceriinbn.ro

SEO Afaceri in Bistrița-Năsăud

Afaceriinbn.ro este o platformă online care are ca scop principal promovarea afacerilor din județul Bistrița-Năsăud. Această platformă este un instrument eficient pentru companiile care doresc să își crească vizibilitatea în mediul online și să își extindă aria de acoperire a serviciilor și produselor oferite.

Ce am realizat pentru acest proiect de listarea afacerilor in Bistrita?

Optimizare a Vitezei de Încărcare: Am îmbunătățit timpul de încărcare al paginilor, asigurând o experiență rapidă și plăcută pentru utilizatori.

Optimizare SEO a Conținutului: Am ajustat conținutul site-ului conform practicilor optime de SEO pentru a crește vizibilitatea pe motoarele de căutare.

Ce servicii de SEO local am implementat?

Personalizarea conținutului local: Am adaptat conținutul primit de la client pentru a reflecta mai bine specificul local al activității.

Analiză a cuvintelor cheie locale pentru servicii: Am identificat și am lucrat cu cele mai relevante cuvinte cheie pentru servicii din zona locală.

Creare Structură On-Page: Am pus baza unei structuri solide On-Page, inclusiv utilizarea corectă a tagurilor h1, h2, h3 pentru o organizare eficientă a conținutului.

Rezultate Obținute în 3 luni

Top 3 pozitii: 2 cuvinte cheie

Pozitii 4-10: 26 de cunite cheie

Pozitii 10-50: 22 de cuvinte cheie

Pozitii 51-100: 6 cuvinte cheie

seo local afacriinbn