seo local

Optimizare SEO Site Psiholog Bistrița

SEO Psiholog Bistrița-Năsăud

Psihoterapeut Mihai Țicudean – oferă servicii de consiliere psihologică pentru persoanele care se confruntă cu probleme emoționale, comportamentale sau relaționale.

Ce am realizat pentru acest site pentru psiholog?

Optimizare a Vitezei de Încărcare: Am îmbunătățit timpul de încărcare al paginilor, asigurând o experiență rapidă și plăcută pentru utilizatori.

Optimizare SEO a Conținutului: Am ajustat conținutul site-ului conform practicilor optime de SEO pentru a crește vizibilitatea pe motoarele de căutare.

Ce servicii de SEO local am implementat?

Personalizarea Conținutului Local: Am adaptat conținutul primit de la client pentru a reflecta mai bine specificul local al activității.

Analiză a Cuvintelor Cheie Locale de Top: Am identificat și am lucrat cu cele mai relevante cuvinte cheie pentru zona locală.

Creare Structură On-Page: Am pus baza unei structuri solide On-Page, inclusiv utilizarea corectă a tagurilor h1, h2, h3 pentru o organizare eficientă a conținutului.

Configurare Profil Google My Business: Am stabilit și optimizat un profil Google My Business pentru a spori vizibilitatea în rândul publicului local.

Rezultate Obținute în 3 luni

Am reușit să aducem Top 5 cele mai căutate cuvinte cheie locale, plasându-le în primele 10 poziții în rezultatele de căutare Google, asigurând astfel o prezență semnificativă pe prima pagină.

Capture